Ga naar de inhoud
Pilletje pasta

Tandpasta in tabletje voor één poetsbeurt

Deze pastilles geven je telkens genoeg tandpasta voor één poetsbeurt, zonder te morsen of een plastic tube uit te knijpen.

Dat kan beter. Iedere ochtend en avond proberen precies genoeg tandpasta op je tandenborstel te positioneren. Hopen dat de tandpasta er onderweg naar je mond niet afvalt. Gezeur aanhoren omdat weer vergeten bent het dopje terug op de tube te doen. Dat is allemaal voorbij als het aan de makers van de tandpasta-tabletjes Bite ligt.

Bite toothpaste bits zijn pilletjes tandpasta die precies genoeg zijn voor één poetsbeurt. Je neemt een pastille uit het potje, stopt hem in je mond en bijt hem kapot. Vanaf daar is het bekend terrein: minimaal twee minuten poetsen met de tandenborstel.

Koolstof

De Bite-bits zijn er in meerdere smaken waaronder de traditionele mint en charcoal. Die laatste is spannend. Koolstof is een bekend materiaal om zelfs water mee te zuiveren, maar het is wel zwart. Wie de zwarte pil kiest, heeft dus een mond vol met zwarte tandpasta. En na het uitspugen overigens gewoon weer witte tanden.

Abonnement

De pillen zijn ontwikkeld door de Amerikaanse Lindsay McCormick. Zij zocht naar een alternatief voor plastic tubes. Een potje bevat 64 tabletjes. Een maand poetsen kost je dus 12 dollar, wat goedkoper wordt bij een abonnement of als je beide smaken tegelijk bestelt.

Koop
Lees ook
Koop shampoo zonder het water
BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl