Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Van onze partner Accenture

De Accenture Innovation Awards zijn van start

23 juli 2018 18:01 Aangepast: 10 oktober 2018 09:55

De Accenture Innovation Awards (AIA) is een innovatieprogramma dat zich over het gehele jaar afspeelt. Het programma stelt een veelzijdig ecosysteem samen en streeft ernaar innovatievelingen te verbinden, om zo vernieuwing te versnellen. Het programma bestaat uit meerdere evenementen met als hoogtepunt de Innovation Summit op vrijdag 2 november 2018.

Hier zullen de meest baanbrekende innovaties in de volgende acht thema's centraal staan: health, nutrition, living and working, security, climate, education, mobility en finance. De Accenture Innovation Awards zijn dit jaar afgetrapt tijden The Next Web Conference, waar de juryleden van AIA18 samenkwamen en de eerdergenoemde thema's presenteerden. Partners en innovators van AIA18 ontmoetten elkaar tijdens 'Mid-summer networking drinks'. 

The Next Web Conference
Op 24 en 25 mei kleurde The Next Web (TNW) blauw door de aanwezigheid van de Accenture Innovation Awards. Inspirerende sprekers, praktische kennis voor ondernemers en de buitenkans om te netwerken: TNW Conference had het allemaal. Een onderdeel van dit evenement was The Assembly, georganiseerd door de Accenture Innovation Awards. Hier vond de eerste ontmoeting tussen de juryleden plaats. De juryleden definieerden hier de basis voor de acht thema’s tijdens verhitte rondetafelgesprekken, levendige toespraken en een uitgebreid diner.

Bekijk de Accenture Innovation Awards aftermovie van The Next Web Conference hier:

Scale Up Academy 'Mid-summer networking drinks'
Op 4 juli kwamen de partners en deelnemers van de Accenture Innovation Awards op het hoofkantoor van Accenture samen voor 'Mid-summer networking drinks'. Dit toonaangevende evenement bestond uit activiteiten waaronder een Cross the line-sessie, een pitchworkshop en speeddates tussen partners en de deelnemers van de Accenture Innovation Awards. De aanwezige waardevolle partners waren DellSymbidStrengths to ConnectPNO Consultants, New Amsterdam CapitalUgoo en Stibbe. De dag werd afgesloten met een borrel: de uitgelezen kans om te netwerken en huidige kansen en toekomstige uitdagingen te bespreken. 

We nemen je graag mee terug naar deze kick-off. Bekijk de aftermovie hier:

De wereld rondom innovatie is altijd bruisend. Met de Innovation Summer Nights, de Innovation Expo en de Summit in het vooruitzicht, vormen de Accenture Innovation Awards een uitgelezen kans voor de deelnemers, maar ook voor andere innovatievelingen, besluitvormers en zogeheten enablers, om hun kennis te verbreden en elkaar te inspireren voor de toekomst. 

Benieuwd naar de Accenture Innovation Awards en de beste startups van 2017? Daar lees je hier alles over!

Voor meer informatie over de Accenture Innovation Awards2018: volg ons op LinkedInFacebookTwitter en Instagram.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore