Download ook onze apps

Tests, tips en trends op vernieuwd Bright.nl

04 mei 2018 16:08 Aangepast: 13 mei 2019 20:38

De site en apps van Bright zijn vernieuwd. Hoofdredacteur Erwin van der Zande licht toe.

Download onze gratis apps: iOS en Android

De vormgeving van Bright.nl, onze apps en de motion graphics van onze video’s zijn onder handen genomen door Roy Vonk, de resident designer van de RTL Nieuwsgroep. De Drupal-backend is door het capabele ontwikkelaarsteam van Koen van Gestel en webmaster Samad Bouaabasslam geüpgrade. En dat alles in een maand tijd. Ik doe dit al ruim twintig jaar en heb dat niet eerder meegemaakt. Kudos, guys. Onze dank gaat ook uit naar de webontwikkelaars van iBuildings en de appbouwers van Egeniq. 

We horen graag van je als je rare dingen tegenkomt, dan kunnen we snel de puntjes op de i krijgen. Mail ons op redactie@bright.nl.

Tests, tips en trends

Naast het dagelijkse technieuws focussen we onze inspanningen vanaf nu meer rondom drie T's: Tests, Tips en Trends. Onder Tests vallen de diverse recensies (Eerste Indruk, Duurtest, Game van de Week) en uiteraard de Uitpakparty-video's. Onder Tips vind je de Uitlegparty's en onze lijstjes terug. In de sectie Trends vullen we de longreads en opinie-artikelen aan met nieuwe verhalen voor de langere termijn.

Koopgids Bright Stuff

Naast de drie T's gaan we door met het versterken van Bright Stuff, onze nieuwe koopgids waarin we je in belangrijke productcategorieën onze drie actuele aanraders geven.

Bij grote tech-events als de Consumer Electronics Show, het Mobile World Congress, de IFA en onze eigen Bright Day, is onze eindredacteur Tonie van Ringelestijn nu beter in staat het nieuws voor je overzichtelijk te bundelen.

Elke dag een video

Sinds april hebben we onze videoproductie opgeschroefd. Elke werkdag kun je een verse video bekijken op ons YouTube-kanaal. Onder leiding van onze presentator Merijn Doggen hebben we geïnvesteerd in een nieuwe setting, nieuwe formats en nieuwe hardware. De Uitpakparty met David Lemereis werd al enkele jaren geschoten in 4K, maar vanaf nu zetten we al onze video's op YouTube in 4K-kwaliteit. Met ook hier de focus op tests en tips. We hopen dat de video's je bevallen.

Apps

Alle inhoud van Bright.nl is ook beschikbaar via onze gratis apps voor iOS en Android, die erg strak zijn geworden. Zo blijf je nog sneller op de hoogte. Vergeet ons natuurlijk niet te volgen via FacebookTwitter en Instagram, en je te subscriben op ons YouTube-kanaal.

Je kunt op de site en in de app inloggen om zo onze berichtgeving over je favoriete onderwerpen of de artikelen van je favoriete auteurs automatisch te volgen. Klik hiervoor rechtsboven op het poppetje. Inloggen kan met elk bestaand RTL-account, Facebook, LinkedIn, Google+, of je kunt natuurlijk een nieuw account aanmaken. Je beheert er ook je abonnementen op onze e-mailnieuwsbrieven.

We horen graag wat je ervan vindt!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van