Ga naar de inhoud
Tech

VanMoof lanceert nieuwe slimme stadsfietsen

Beeld © VanMoof

VanMoof lanceert nieuwe high-tech stadsfietsen. De VanMoof Smart S en X zijn onder meer in staat om de eigenaar te herkennen.

De nieuwe stadsfietsen van VanMoof zijn uitgerust met anti-diefstaltechnologie die steeds luidere geluiden produceert als iemand probeert de tweewieler te stelen. De fietsen herkennen de eigenaar met behulp van bluetooth. Als de slimme fietsen zien dat de eigenaar in de buurt is, wordt de anti-diefstaltechnologie uitgeschakeld.

De fietsen zijn beschikbaar, in het donkergrijs of wit, vanaf 898 euro. Geïnteresseerden die de fiets in de eerste vier weken bestellen, krijgen een korting van 100 euro. Het is ook mogelijk de fietsen te krijgen via VanMoof+, het nieuwe abonnement dat verkrijgbaar is vanaf 19 euro per maand.

De nieuwe stadsfiets is onder meer verkrijgbaar met het unisex-X-frame dat aanvankelijk alleen in Japan verkrijgbaar was. Een app herinnert je eraan waar je je fiets hebt geparkeerd en stelt je in staat de anti-diefstaltechnologie en verlichting aan te sturen.

Bekijk ook onze review van de e-bike van VanMoof, de Electrified S:

Subscribe je ook op ons YouTube-kanaal

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl