Ga naar de inhoud
Tech

Nieuw blad voor en over webloggers

&#13; &#13; <p>Terwijl weblogkrant <a href="http://www.bright.nl/sneak-preview-de-eerste-weblogkrant" target="_blank">Startlog</a> verdere vertraging heeft opgelopen, is het nul-nummer verschenen van weblogtijdschrift <a href="http://magazine.blogtalk.nl/p/account/nieuw_account.php" target="_blank">Blogtalk Magazine</a>. </p>

Dit tijdschrift - op A6-formaat - gaat volledig over de webloggers van Blogtalk.nl, collectieve weblogs gericht op vijf steden: Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Haarlem en Zaanstad. Initatiefnemer Jan Glas stuurde het eerste nummer van Blogtalk Magazine op per post. Van dit themanummer over twijfel verschijnen 30 duizend exemplaren. Erg interessant is de inhoud niet: het bestaat bijna volledig uit interviews met mensen die bij Blogtalk.nl bloggen. Geen idee of dit enige toekomst heeft, maar hier is de sneak-preview.

'Mensen kunnen zich bij ons aanmelden om te schrijven voor de weblog van hun gemeente. Ze krijgen dan een login en een wachtwoord. Vervolgens is er per gemeente een hoofdredacteur die de berichten monitort,' vertelt Glas. Waarom zou je bij Blogtalk.nl aan de slag gaan als je ook zo je eigen web-log.nl of blogspot zou kunnen openen? 'Iedere weblogger krijgt ook vijftig ansichtkaarten met foto én de interessantste ook een portret in het tijdschrift,' aldus Glas.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl