Ga naar de inhoud
Tech

Top 5 Politieke video's

&#13; &#13; <p>De campagnes voor de verkiezingen woensdag bereiken hun hoogtepunt en internet wordt volop gebruikt voor propagandadoeleinden. </p>

Ook politieke partijen plaatsen aan de lopende band video's online, maar ze zijn niet allemaal even interessant. Zoals de slaapverwekkende beschuitjes met Rutte elke ochtend. Welke politieke clips vielen het meest op deze verkiezngen? Tonie selecteerde er vijf.

5. Wouters Angels
Wouter Bos en zijn Angels. Een van de best bekeken politieke filmpjes van deze campagne, maar alleen omdat hij zo stompzinnig is. Het voorbeeld van hoe het niet moet.


4. Balkenende goes Hoogeveen
De Balk is lekker los gekomen en dat is ook te zien in deze videorepo van een bezoeker van een CDA-verkiezingsbijeenkomst in Hoogeveen. Balk doet ook nog even een vuistje met wat Drentse hiphoppers.


3. De Studentenkamer van... Femke Halsema
Studentensite Campus.tv neemt Halsema mee naar haar voormalige studentenkamer. Daar vertelt ze over haar roerige studententijd. 'Ik was echt een feestbeest.' Ook heeft ze wel eens coke gesnoven. 'Dat is zo lekker dat je denkt dat moet ik nooit meer doen. Je wordt er heel helder van.' Deze clip staat niet op YouTube, dat vindt Campus.tv niet zo leuk. Jammer, dan. In de prachtige serie 'De Studentenkamer van' komen alle politieke kopstukken aan het woord. Ja, ook Balk en Bos.

2. Jan en Alleman
De SP-film Jan en Alleman is helemaal online te bekijken. Hieronder het onderdeel over onderwijs.


/p>

1. Stem Rou
Andre Rouvoet is al jaren de ubersaaiste lijsttrekker, maar dat had je gedacht. Rouvoet rockt er op de gitaar op los. En nog beter is de Rouvoet-rap door Rivelino. Onderdeel van de campagne Stem Rou en gewoon een lekkere rap! See you at the stembus...


En als je uitgekeken bent, kun je even lekker kont schoppen bij Retecool's Lijst Tekken.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl