Tech

België in de ban van Rent a Wife

05 april 2007 13:28 Aangepast: 30 april 2018 01:05

&#13; &#13; <p>In België leek even de oplossing te zijn bedacht voor alleenstaande mannen die te beroerd zijn om te stofzuigen of te koken. </p>

Met de slogan 'Rent a wife, for a better Life' worden duizenden vrouwen te huur aangeboden. De site probeert bezoekers te verleiden om één van de 9854 vrouwen uit de catalogus te kiezen. Het systeem werkt eenvoudig. Je stelt een lijst op van vrouwen die je thuis wilt ontvangen en bepaalt hoe lang je ze wilt houden. Als je er genoeg van hebt stuur je ze, in de originele verpakking, terug. Afhankelijk van het abonnement krijg je binnen vierentwintig uur per post een nieuwe toegestuurd.

Maar dromen blijven helaas bedrog. De website is de nieuwste reclamestunt van de Belgische webwinkel DVD Post. Bij een poging je in te schrijven beland je op de site van de online dvd-verhuurder: 'Ha!... kon alles even eenvoudig zijn als DVDPost!'. Het Belgische Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen heeft verbijsterd gereageerd op de aktie. Ook linkse politici in de Belgische media betuigden hun afkeer. Zij spraken van ‘seksistische provocatie’. Wij vinden het wel humor. Zie hieronder het bijhorende filmpje.


Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van