Tech

Boom! iPhone 3G op eerste dag uitverkocht

11 juli 2008 13:53 Aangepast: 12 juli 2008 12:27

&#13; &#13; <p>Je moet snel zijn om vandaag nog een van de iPhones 3G van de eerste zending naar Nederland te bemachtigen. </p>

'In alle T-Mobile Shops zijn ze uitverkocht', zegt woordvoerster Priscilla Tomasoa. 'Misschien dat je er nog eentje vindt in een van de andere winkels. Het is heel hard gegaan. Echt geweldig.' De drukte leidde tot een storing in het activeringssysteem. 'Voordat kopers een iPhone mee kunnen nemen en thuis zelf activeren moet er één handeling worden verricht in de winkel. Dat ging mis vanochtend. Het systeem kon het niet aan.' Kopers werden aangeraden naar huis te gaan om te wachten op een telefoontje zodat ze hun toestel alsnog kunnen ophalen. 'Dat is vanmiddag allemaal geregeld', belooft Tomasoa.

Tomasoa blikt nog even terug op de start van de verkoop afgelopen nacht in Rotterdam. 'Het leek wel alsof een wereldster was gearriveerd.' Ze wil niet zeggen uit hoeveel iPhones de eerste zending voor Nederland bestond. Heel veel zullen het er niet zijn met de lage aantallen iPhones die naar veel winkels zijn gestuurd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore