Tech

T-Mobile G2 is G1 zonder qwerty

23 december 2008 15:36 Aangepast: 29 april 2018 15:16

<p><strong>De T-Mobile G2 zou volgens de geruchten een Android-mobiel zijn zonder het qwerty-toetsenbord van de G1.</strong></p>

De geruchtenmolen rond de opvolger van de T-Mobile G1, die in de VS redelijk goed verkoopt, draait op volle toeren. De G2 zou volgens een tipgever aan de site CellPhoneSignal net als de G1 beschikken over een groot touchscreen, maar het qwerty-toetsenbord is weg. De Android-software zou een paar nieuwigheden bevatten, zoals mobiele backup, syncen met pc's en stereo bluetooth-ondersteuning. De G2 krijgt volgens de berichten ook een extra VGA-camera voor videobellen en kan filmpjes opnemen.

Een andere tipgever meldde aan Boy Genius Report dat de specs redelijk klopten, maar dat hij pas in april wordt gelanceerd. Ook zou dat niet alleen via T-Mobile maar via een andere wereldwijde provider gebeuren, maar dan onder een andere naam.

Ook een aantal Nederlanders haalden de G1 direct uit Amerika, onder wie mobiele telefoonspecialist Raimo van der Klein. T-Mobile heeft de domeinnamen voor T-MobileG2 tot en met 5 overigens al gereserveerd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van