Tech

Sexy winkeltas met handig gat

05 januari 2009 14:09 Aangepast: 29 april 2018 15:16

<p><strong>Laten we afstappen van het anonieme boodschappentasje in de sekswinkel. Lang leve de sexy sekshoptas! </strong></p>&#13; <p></p>

Ik moet altijd een beetje lachen als ik iets koop bij een seksshop en dan wegga met zo’n anoniem plastic boodschappentasje. Ik snap best dat dat ooit ontstaan is als een vorm van klantenservice, maar jemig, zijn we dat tijdperk inmiddels niet lang en breed voorbij?

Dat we spullen kopen in seksshops is toch geen is toch geen schande? Daar moeten we juist trots op zijn! Als je wilt dat niemand weet dat je wel eens een schunnig konijnenpakje of king size voorbinddildo koopt - jij smeerlap - ga je online, daar kun je naar hartenlust discreet winkelen.

Maar als je naar een seksshop in een gewone winkelstraat gaat, vind ik dat je ook met een passende winkeltas naar buiten moet kunnen lopen en niet met zo’n nietszeggend stuk plastic waar net zo goed een zak hondenvoer in had kunnen zitten. Wat mij betreft schaffen alle sekswinkels die dat nog doen het komende jaar hun anonieme-winkeltasjes-beleid af.

Ter inspiratie wijs ik ze graag op de tas van Condomi.com.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van