Tech

Skiline houdt je skiprestaties bij

03 februari 2009 16:03 Aangepast: 29 april 2018 14:45

<p><strong>Alle hardlopers houden tegenwoordig bij hoeveel kilometers ze afleggen en hoe snel. Skiërs kunnen dat doen met Skiline.</strong></p>&#13; <p></p>

Wie aardig wat skihellingen afdaalt wil weten waar hij was en hoeveel hij heeft afgelegd. Dat kan met een pistekaart op je mobieltje en een gps-tracker, maar Skiline geeft inzicht in je prestaties terwijl je er amper wat voor hoeft te doen.

Op de website vul je het nummer van je skipas in, waarna een grafiek verschijnt waarin je afgelegde hoogte tegen de tijd wordt uitgezet. Zo kun je zien welke piste je nam, hoe lang je geskied hebt en vooral hoeveel kilometers je gemaakt hebt. Ik heb 171.930 meter geskied en 63 keer in de lift gezeten. Best veel informatie uit enkel het moment van passeren van het poortje beneden.

Wie van targets en records houdt, raad ik aan pas bij thuiskomst in te loggen. Je loopt het gevaar die glühwein maar achterover te hakken om zo goed mogelijk te scoren. In Mayrhofen krijg je zelfs een oorkonde als je 13 duizend hoogtemeters in één dag kan wegwerken. Dat is niet voor iedereen vakantie meer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van