Tech

Commentaar: Nieuwe look voor Bright.nl

18 november 2008 18:12 Aangepast: 29 april 2018 14:45

<p><span style="font-weight: bold;">Na drie jaar was het de hoogste tijd voor een restyling. Erwin geeft je een rondleiding.</span></p>&#13; <p></p>

De nieuwssite van Bright ging in oktober 2005 online. Tussentijds zijn er diverse tweaks en hacks geweest en groeiden we tot een kwart miljoen unieke bezoekers per maand en driekwart miljoen pageviews, maar de look 'n feel bleef grotendeels dezelfde. Tot vandaag. De restyling van ons merk die vorig najaar is ingezet in Bright magazine is nu doorgevoerd op Bright.nl. Dat gaat enigszins gefaseerd. Want zoals je ziet zijn we nog niet honderd procent. Wees dus niet verbaasd als je nog een interne link vindt die nog niet soepel loopt.

In september ging de beta-versie van de nieuwe site online. We werden bedolven onder constructieve feedback, waarvoor nog veel dank. We namen de kritiek ter harte, gingen terug naar de tekentafel en zijn tot deze vormgeving gekomen. Rustigere opmaak, betere navigatie en een centralere rol voor de content.

Er is tevens meer ruimte gecreëerd voor de bezoekers van Bright.nl. De reacties zijn aantrekkelijker gemaakt, zo kun je nu ook op elkaar reageren. Geregistreerde bezoekers, de Bright buddies, krijgen een centrale hub voor hun voorkeuren, instellingen en abonnementen. Deze dienst is de eerstvolgende die online komt. En dan hebben we ook nog een Forum in petto.

Verder volgt nog een iPhone App, een webversie voor mobiel internet, een mooiere Agenda, zoekresultaten kunnen sorteren op datum, widescreen Bright.tv embedded video's, filmtrailers, stemmen op reacties, reactiesnotificaties, beter avatar- en profielbeheer en nog veel meer. We houden je daarover via Bright.nl op de hoogte.

We zijn er dus nog niet maar het begin is er. Feedback is wederom welkom. Laat een reactie achter met je commentaar. Alvast bedankt!

Kuddos voor het technische team van Bright: Roel, Tom, Gerben, Mike en Mischa.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van