Tech

Nieuwe mobiele apps van Hyves

02 april 2009 09:52 Aangepast: 29 april 2018 13:43

<p><span style="font-weight: bold;">Hyves heeft nu ook een mobiele Java-app die werkt op 150 toestellen. De app bepaalt je locatie via zendmastgegevens.</span></p>&#13; <p></p>

Hyves had al langer een iPhone-app en een mobiele webversie, maar sinds vandaag is er ook een Java-programma voor Hyves, dat werkt op 150 verschillende telefoons. Het programma geeft de locatie van het Hyves-lid aan met behulp van gegevens over zendmastlocaties. Daarvoor is gps voor plaatsbepaling niet vereist. De app toont welke vrienden en horecagelegenheden bij je in de buurt zijn.

Installeren van de app gaat via sms'en van het woord 'hyves' naar 4983. Je kunt mobiel chatten, sms'en, bellen, mailen en 'krabbelen' met vrienden en foto's uploaden vanaf je mobiel naar je profiel.

Hyves had al langer een iPhone-app. Versie 2.0 staat nu in de App Store. Nieuw in de iPhone-app is onder meer een overzicht van de laatste YouTube-filmpjes van vrienden die direct zijn af te spelen. De iPhone-app is volgens Spanjar 95 duizend keer gedownload.

Na de java-app komt Hyves later dit jaar ook nog met speciale programma's voor Symbian (Nokia), Android en Windows Mobile.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van