Tech

Diner door de brievenbus

28 mei 2009 16:26 Aangepast: 29 april 2018 12:41

<p><strong>Mailfood bedacht een bezorgmaaltijd waarvoor je niet thuis hoeft te zijn. Het maaltje past door de brievenbus. </strong></p>&#13; <p></p>

Je kent het vast wel, je reist van je werk aan het einde van de dag terug naar huis en je hebt alweer een andere afspraak waardoor je eigenlijk niet aan boodschappen doen en koken toekomt. Die stoommaaltijd uit de supermarkt komt inmiddels je neus uit en een pizza laten bezorgen kost te veel tijd. Johane Maessen en Jan Jaap van Willigenburg bedachten Mailfood. Bestel 's middags je maaltijd op de website, en voordat je thuis bent ligt de boerenkool met worst of paella op je te wachten. Op de deurmat.

De maaltijden die de koks voor je hebben bereid passen namelijk door je brievenbus. Naast gemakkelijk moeten de maaltijden ook gezond zijn. Ieder gerecht wordt sous-vide bereid, volgens de site zodat vitamines en smaak behouden blijven. Of dat zorgvuldig bereide maaltje er nog steeds lekker uitziet nadat het een halve meter naar beneden is gestort, hebben we nog niet getest.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van