Tech

Eee Top van Asus krijgt upgrade die hem sneller maakt

19 augustus 2009 08:51 Aangepast: 29 april 2018 11:39

<p><span style="font-weight: bold;">Asus geeft zijn Eee Top, een pc met ingebouwd touchscreen, een flinke upgrade: meer power, een dvd-drive en een HDMI-ingang.</span></p>&#13; <p></p>

De eerste generatie nettops voelde als een soort rechtop staande netbooks met die slappe Atom-chip en maar 1 gb geheugen. Asus bood met zijn all-in-one Eee Top echter een extraatje: een ingebouwd touchscreen, vooral handig voor in de keuken, slaapkamer of garage.

De Eee Top krijgt nu een upgrade die hem ook voor op het bureau interessanter maakt: de ET2002T heeft 2 gb RAM, een 250 gb harde schijf, dvd-brander, een snellere grafische kaart (Nvidia's nieuwe Ion) en een HDMI-ingang, voor als je de nettops slechts als scherm wilt gebruiken. Het 20 inch-model is volgens het goed ingevoerde Blogee.net binnen een paar weken in Europa te koop voor rond de 600 euro. Dat koste Asus' eerste all-in-one nettop, de ET1602, eind vorig jaar ook.

Intussen staat concurrent Acer ook al in de startblokken om drie nieuwe nettops met touchscreens en Windows 7 uit te brengen deze herfst. Waarschijnlijk beschikbaar vanaf de start van het nieuwe OS.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van