Tech

Quique, de jongen zonder lichaam

25 september 2009 11:32 Aangepast: 29 april 2018 11:08

<p><strong>Diesel ontwikkelde een nieuwe helm en promoot die nu met een lijpe campagne over een jongen zonder lichaam. <br /></strong></p>&#13; <p></p>

De basis van een goede campagne is een goed verhaal. En dat is iets dat Diesel met haar nieuwe campagne zeker heeft. Enrique Carboni Jr, alias Quique the Head, is geboren met alleen een hoofd. Zijn organen zitten allemaal in zijn hoofd, sommige in elkaar geplaatst (zo zit zijn penis in zijn tong).

Gelukkig heeft Quique wel een vriendin die hem overal naar toe draagt. Hij droomt al jaren van een echt lichaam en roept op zijn site mensen op om hun lichaam te doneren. Upload je dan je foto, dan kun je meteen zien hoe jouw lichaam bij het hoofd van Quique past.Quique en zijn dokter komen ook samen in een filmpje voor ter promotie van een (nog niet bestaande) iPhone applicatie: The tongue personal trainer. Heb je alleen een hoofd, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je tong in perfecte shape is.


Het verhaal is uitgebreid uitgewerkt. Zo heeft hij natuurlijk ook een Facebook profiel. Het is een beetje vergezocht, maar ook best slim gedaan. Met het gebruik van een personage met alleen een hoofd, word je wel heel direct op de helm gewezen. Een hoofd met een helm, meer heb je eigenlijk ook helemaal niet nodig.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van