Tech

Boxee is open voor iedereen

09 januari 2010 10:10 Aangepast: 29 april 2018 09:35

<p><strong>Goed nieuws voor iedereen die een goed mediacenter voor Mac, Windows, Ubuntu of Apple TV zoekt: Boxee is uit gesloten bèta.</strong></p>&#13; <p></p>

Boxee is een cross-platform mediacenter voor de televisie in je woonkamer. Gebaseerd op het open source mediacenter XBMC, probeert Boxee als eerste sociale media te koppelen aan de tv. Als gebruiker kun je van Vimeo, YouTube, Flickr en nog veel meer webapplicaties gebruikmaken. Sinds donderdag zijn TV.com, blip.tv, en IGN ook beschikbaar via de software. Je kunt Boxee hier downloaden.

Deze week kreeg de start-up uit New York al veel aandacht door het presenteren van de Boxee Box, die op de CES getoond werd. Met de Boxee Box moet het nog makkelijk worden om content te streamen naar je televisie. Volgens de founders van Boxee moet de Boxee Box minder dan 200 dollar gaan kosten en voor juli op de markt zijn. Hij wordt geleverd met een bijzondere qwerty remote.

Zal Boxee de televisie zoals wij die kennen vervangen in 2010? De user-interface van Boxee is een stuk intuïtiever dan andere mediacenters en het is fijn om al je eigen mp3's en video's op een plek te hebben naast de online content. Wat denk jij?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van