Ga naar de inhoud
Tech

10.000 dollar geboden voor foto iSlate

<p><strong>Mocht je toevallig het meest gehypte apparaat van het moment in handen krijgen: schiet een fotootje, krijg je 10.000 dollar voor. </strong></p>&#13; <p></p>

De site Valleywag heeft het een beetje gehad met alle speculatie en rumoer rond de tablet computer van Apple die iSlate zou moeten gaan heten. Voordat Apple het apparaat ook maar genoemd heeft zijn de specificaties online al te vinden.

Daar hebben ze een eenvoudige oplossing voor verzonnen, alhoewel ook bijzonder aan de prijs. 10 mille krijg je voor een hoge resolutie foto die niet achteraf fake blijkt te zijn. Een video levert je 20 mille op, 50 mille zelfs als je een foto of video hebt met Steve Jobs erbij en de volle 100.000 dollar krijg je als je een iSlate het lab uitsmokkelt en de heren van Valleywag ermee laat spelen.

De vraag is nu of iemand bij Apple zo graag een snelle smak geld verdient dat hij z'n baan ervoor riskeert. Persoonlijk gok ik dat ze ondanks de expliciete waarschuwing toch honderd gephotoshopte plaatjes per dag gaan ontvangen en dat Apple zelf de dag voor de bekendmaking die 100 mille nog even in z'n zak stopt.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl