Ga naar de inhoud
Tech

Digitale drugs via je koptelefoon

<p><strong>Sommige tieners in Amerika zijn verslaafd aan psychedelische mp3's. Volgens de staat Oklahoma is het levensgevaarlijk.</strong></p>&#13; <p></p>

In eerste instantie lijkt het een broodjeaapverhaal: tieners die verslaafd zijn aan mp3's waardoor ze in extase raken. Maar een woordvoerder van het drugspreventieteam uit Oklahoma zegt dat het wel degelijk voorkomt en erg gevaarlijk is. De muziek zou fysiologische reacties veroorzaken. 'I-Dosing, of digital drugs zijn verslavend en kunnen leiden tot illegaal drugsgebruik', aldus de woordvoerder op Oklahoma News 9.


Op YouTube staan inmiddels al vele video's met 'gebruikers' die naar psychedelische mp3's luisteren. Een populaire track die op YouTube is te vinden is Gate of Hades. En net als met andere drugs is de eerste ervaring altijd gratis. Op andere plekken kun je ook al hele albums kopen om tot een hoger bewustzijn te komen.

Zet je koptelefoon op, ga in een donkere ruimte zitten en laat je meevoeren naar een andere wereld. En laat in de reacties vooral weten wat je ervaart.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl