Tech

Twee geloven op een kussen

29 september 2010 11:38 Aangepast: 29 april 2018 05:29

<p><strong>Slaapaap is een tweepersoonskussen dat helpt dichter bij je lief te slapen. <br /></strong></p>&#13; <p></p>

Come Closer, is de subtitel van het kussen Slaapaap. Dat zal ook wel moeten, want het tweepersoonskussen is net effe smaller dan twee kussens naast elkaar. En dat is precies de bedoeling. Wie net als Louis van Gaal graag 'Loeffel an Loeffel' slaapt maar gedurende de nacht toch weer de eenzame zijkanten opzoekt, heeft aan de slaapaap een goede. Wie zijn hoofd graag op het kussen wil houden, blijft automatisch in de buurt van zijn of haar lief liggen.

Hij doet het trouwens ook prima als je in bed (of op de bank) een filmpje wil kijken. En als de één een hoog en de ander een dun kussen blieft, laat de slaapaap zich gewillig in de gewenste vorm kneden.

Maarten Mulder, een van de makers en slapers: 'Met het slaapaap tweepersoonskussen willen we alledaagse liefheid promoten en mensen dichterbij elkaar brengen. Het is zo leuk om alle slaapverhalen van mensen te horen. Tot nog toe gelukkig veel positieve verhalen, ook van mensen die kritisch zijn met kussens.'

Het kussen kost 45 euro. Er zijn drie verschillende slopen, 2 met een mooie grafiek bedrukte (69 euro) en 1 witte (59 euro met verzendkosten en kussen).

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van