Tech

Samsonite-scooter

07 oktober 2010 15:07 Aangepast: 29 april 2018 05:29

<p><strong>Herinner je je nog, ergens rond het jaar 2000, volwassen mannen op stepjes? Dankzij Samsonite kan dat beeld wel eens terugkomen.</strong></p>&#13; <p></p>

Praktisch gezien is de step een fantastisch vervoermiddel. Je kunt hem opklappen en in een tas meenemen. Hij ligt niet in de weg achterin je auto en je bent aanzienlijk sneller dan wanneer je gaat lopen. Nadeel: je ziet eruit als een kind van zes. Vandaar waarschijnlijk dat het minimaal acht jaar geleden is dat ik voor het laatst een volwassene serieus op een step heb zien staan.

Samsonite maakt de verleiding met zijn Micro Suitcase Scooter echter weer aanzienlijk groter. Deze step is namelijk geïntegreerd in een koffer die je als handbagage mee mag nemen. Wie wel eens op een echt uitgestrekt vliegveld is geweest, begrijpt de charme van de uitvinding.

Of we hordes mensen langs de rolbaantjes op vliegvelden zullen zien steppen lijkt me zeer de vraag, maar zonder twijfel ga je een wannabe inspector-gadget tegenkomen op de kofferscooter.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van