Ga naar de inhoud
Tech

Nieuwe Bright iOS app fullscreen op iPad

<p><strong>Versie 3.0 van de Bright iPhone app werkt nu ook fullscreen op de iPad, inclusief een nieuwe wekelijkse wallpaperrubriek.</strong></p><p></p>

Eindelijk! Vanaf vandaag kun je de nieuwe Bright app voor iOS gratis downloaden. Deze versie 3.0 is een zogeheten universal app en werkt voortaan ook fullscreen op de iPad. Om die introductie luister bij te zetten presenteren we op de iPad-versie een nieuwe wekelijkse rubriek genaamd Eye Candy met knappe wallpapers voor je Homescreen. Ziet je iPad er nog beter uit!

Een paar gebruikstips voor de nieuwe rubriek: raak het scherm kort aan om de bijschriften te verhullen of weer op te roepen, en hou je vinger langer op het scherm om een beeld te bewaren in je fotobibliotheek. NB: Mocht je bij de allereerste start de rubriek Eye Candy nog niet zien, geen paniek, hij wordt opgehaald en vanaf de eerstvolgende start van de app wel vertoond.

Versie 3.0 van de Bright iOS app is tevens de opmaat naar uitbreidingen zoals de toevoeging van Bright Screenzine, waarvan de eerste editie in maart als losse iPad app verscheen. Nieuwe edities zullen hun eigen plek krijgen in de Bright iOS app. Naast Bright Screenzine kun je ook digitale versies van Bright Magazine verwachten, evenals de toevoegingen Bright Spots en de Bright Shop. Daarover later meer.

Voor de mensen die op de iPhone liefst ook iets nieuws hadden gezien, heb geduld, we zullen de rubriek Eye Candy ook in de iPhone-versie opnemen. Dat is de eerstvolgende update die je van ons kunt verwachten. Stay tuned.

De Bright iOS app is ontwikkeld door 24/7 World.net en ontworpen door Bright-artdirector Jonathan Looman. Meer informatie over onze apps vind je hier.