Ga naar de inhoud
Tech

Meerijden met je facebookfriends

<p><strong>Deel je autorit met Toogethr via je Facebook en Foursquare.</strong><br /></p>

Toch frappant hoeveel lege zitplaatsen je om je heen ziet als je in de file staat. Tuurlijk, veel autorijders rijden die auto om flexibel te zijn en aan niemand vast te zitten. Wie daar minder om geeft kan aan de Nederlandse start up Toogethr denken. Via die dienst deel je een rit zodat je snel, flexibel en voordelig samen kan rijden.

Dat werkt op basis van de sociale netwerken waar je toch al laat weten waar je bent en wat je plannen zijn en de mobiele website van Toogethr.com. Zo wordt het bestaande wagenpark efficiënter gebruikt en haal je het maximale uit een autorit. Minder verspilling, meer interessante gesprekken.

Beyond Brands, initiatiefnemer van Toogethr, stelt als doel via sociale netwerken het maximale te halen uit bestaande middelen. De dienst is nog niet actief, maar je kan je wel aanmelden als testpersoon. Als die test doorstaan is, zal Toogethr beginnen met een aantal grote bedrijven vanaf bedrijfsterreinen. Daar is de kans groot dat je een passagier of een ritje vindt. TomTom, Philips en Alliander zijn al aan boord. Amsterdam is de hotspot, dus buiten de Randstad zijn deelnemers zeer welkom.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl