Tech

Mobiel print je op klein formaat

01 december 2011 16:31 Aangepast: 28 april 2018 22:46

<p><strong>Desktop pc's werken met grote printers. Smartphones met kleintjes. Zoals met deze schattige Little Printer.</strong></p><p><strong></strong></p>

Hoewel we midden in het digitale tijdperk verkeren, blijft papier zijn charme hebben. Dit snapt Little Printer ook. Little Printer werkt draadloos samen met je smartphone en print wat je maar wil uit op het formaat van een kassabon. Je afspraken, het laatste nieuws, updates van je vrienden, aankomende verjaardagen of een Sudoku-puzzel.

Little Printer werkt zonder inkt, net als de bonnetjesautomaten in de supermarkt die de bonnetjes bedrukken via hitte. Het enige dat op kan raken is het papier. Ontwikkelaar Bergcloud blijft mogelijkheden aan de app toevoegen, waardoor je de mini-krant zo persoonlijk mogelijk kunt maken. En zeg zelf: het blijft toch heerlijk om iets van je To Do-lijst met pen door te krassen?

In 2012 komt de bètaversie van Little Printer op de markt. Het lachende gezichtje krijg je er gratis bij. Hoeveel het printertje uiteindelijk gaat kosten is nog niet bekend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van