Tech

Eerste date? Neem een Android-smartphone mee

06 februari 2012 08:25 Aangepast: 28 april 2018 21:44

<p><strong>Uit een onderzoek van datingwebsite Match.com is gebleken dat Android-gebruikers vaker seks hebben op de eerste date. </strong></p><p></p>

Ik wist het natuurlijk al lang, maar de toonaangevende datingwebsite Match.com bevestigt het nog eens even in hun onderzoek onder 1068 Canadese singles: 62 procent van de Android-gebruikers heeft wel eens seks gehad op de eerste date. Dit is bij iPhone-gebruikers 57 en Blackberry-gebruikers 48 procent. Android-bezitters hebben ook het snelste een one night stand: 55% heeft toegegeven wel eens een eenmalige wilde nacht te hebben gehad.

Daar moet wel bij worden gezegd dat de meeste gebruikers van datingwebsites Android-bezitters zijn: 72 procent heeft wel eens een een dergelijke website bezocht. Misschien heeft het iets te maken met de uitkomsten. Blackberry-eigenaren zijn volgens het onderzoek ook nog ergens de beste in: zij nemen sneller een alcoholisch drankje op de date. De groep iPhone-gebruikers valt overal net tussenin, maar beginnen wel het snelste een relatie met een collega. Dus Bright-bloggers: jullie zijn gewaarschuwd!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore