Ga naar de inhoud
Tech

Een boxershort van je mooiste overhemd

<p><strong>Boord van je lievelingsoverhemd versleten? Stuur hem op en krijg hem terug als boxershort.</strong></p><p></p>

Sinds 1 november kun je een overhemd om je billen dragen. Op die datum is Van Hulley gestart, een Gronings bedrijf dat overhemden ombouwt naar boxershorts. Waarom? "Stoppels en baarden", verklaart eigenaar Jolijn Creutzberg,"daardoor slijten overhemden snel bij de boord. Zonde om er een poetslap van te maken terwijl de rest van de stof nog goed is." Wat blijkt: je kunt uit de stof precies een boxershort halen. "Vooral voor de bolling in de kont heb je best veel stof nodig."

Cabaretier Arno van der Heyden kreeg de eerste onderbroek: "Dit overhemd had zo'n mooi stofje. Ik kocht hem op vakantie, hij stond zo mooi bij mijn flodderbroek. Eén keer gedragen." Zo'n hemd is een prima basis voor een boxer.

Iedere Van Hulley krijgt een herkenbare over de broek te dragen achterflapje gemaakt van de overhemdboord en een gulp van de manchet die ooit om je pols zat. Afgezet met fluorescerend oranje garen.

Van Hulley (van hullie) slaat niet alleen op dat het van jou is maar ook op de zeven naaisters. "Allemaal vrouwen die anders thuis zouden zitten en nu op weg naar werk worden geholpen." Met een opleiding en een wand vol kringloophemden om op te oefenen is straks de make-over van jouw unieke shirt gegarandeerd.

En de prijs? Niet veel duurder dan een Borg. Stuur je overhemd op in een envelop en je krijgt hem voor 27,50 euro terug als unieke boxer in een fraaie doos. Kan nog net voor Sinterklaas. Staat ook leuk als je een meisje bent.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl