Tech

Nexus 4 voorlopig niet naar Nederland

13 november 2012 17:39 Aangepast: 28 april 2018 17:05

<p><strong>De Nexus 4-smartphone komt voorlopig niet naar Nederland meldt LG.</strong></p><p></p>

Google brengt de Nexus 4 smartphone, die het maakt samen met LG, voorlopig niet in Nederland op de markt. Ook aan België gaat het toestel met het nieuwe Android v4.2 vooralsnog voorbij. "De vraag naar het toestel is wereldwijd enorm groot. Daarom is er besloten om de Nexus 4 in een beperkt aantal landen te verkopen. Nederland en België horen helaas niet bij deze landen", laat een LG-woordvoerder per e-mail weten.

De Nexus 4 is vanaf dinsdag wel te koop in onder meer de VS, waar hij 299 dollar kost voor het 8 gb model of 349 voor de 16 gb editie. De Nexus 4, gemaakt door LG, heeft een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1280x768 pixels. Het toestel heeft een quad-core chip met 1,5 GHz, 2 gb ram en een 8-megapixelcamera. De Nexus 4 heeft een functie voor draadloos opladen middels inductie met de optioneel verkrijgbare Wireless Charging Orb.

Ook over de Nederlandse introductie van de Nexus 10-tablet, het tweede apparaat met Android 4.2, is er nog altijd geen duidelijkheid. Eerdere Nexus-toestellen kwamen meestal wel vrij vroeg richting ons land. Zie ook onze Uitlegparty over Google Nexus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van