Ga naar de inhoud
Tech

Zo gebruik je Instagram wel goed

<p><strong>Haal mee uit je Instagram-foto's door de juiste filters toe te passen.</strong></p>

Ook zo'n hekel aan mensen die bij elke foto weer een Instagram-filter gebruiken die er niet bij past? Stuur ze even dit linkje door.

Op TheNextWeb geeft blogger Niall Harbison The essential guide to using Instagram filters like a pro. Want natuurlijk is het een fantastische app die voor geweldige beelden kan zorgen, maar dan moet je je er wel een beetje in verdiepen."Wat je misschien niet weet, is dat elke filter past bij een bepaald soort foto", zegt Harbison. "Wetend welke te gebruiken en welk effect dit zal creëren, helpt je een eind op weg om je foto’s te verbeteren."

Het Amaro-filter bijvoorbeeld. Die voegt meer licht aan de afbeelding toe en zorgt ervoor dat de foto er wat ouder uit gaat zien. De filter Rise geeft foto’s een mooie gloed en werkt het best bij close-ups van mensen. Filter Nashvill geeft het plaatje een leuke, warme uitstraling, onder andere door een kleine roze tint toe te voegen. Te gebruiken voor het nostalgisch maken van een foto.

En zo gaat hij zeventien filters langs, alle ondersteund met voorbeelden. Een niet te missen gids voor de doe-het-zelfstagrammer.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl