Tech

Weg ergernis: hier is de kleerhanger die wel werkt

25 juli 2014 12:19 Aangepast: 28 april 2018 06:45

<p><strong>Daar houden we van: kleine ergernissen uit het dagelijks leven die met slim ontwerp verbeterd worden. De Gazel-kledinghanger is er zo een.</strong></p>

Ben je ook te lui om bij een t-shirt of jurk de kleerhanger van onderaf naar binnen te schuiven maar prop je hem door de hals? Gazel is een kleerhanger die dat mogelijk maakt zonder dat je de hals oprekt of de naden knappen.

Gazel is een slim herontwerp van een kleerhanger met een asymmetrisch design. Hierdoor glijdt de hanger probleemloos door het smalste kraagje. Zo blijven je kragen heel en wordt het gemakkelijker om je kleding op te hangen. Handige bijkomstigheid: een leeg hangertje pik je er zo uit omdat ze scheef aan de rail hangen. Hang je er een kledingstuk aan, dan hangt hij weer horizontaal.

Gazel is bedacht door gelijknamige Ierse ontwerpbureau. Gazel wordt aangeboden via democratisch design platform Crowdyhouse, dat onbekend ontwerp de markt op helpt doordat je producten financieel kunt steunen. Een setje van 3 slimme hangers kost 20 euro en is verkrijgbaar in zwart rood en wit.

Lees ook:
Steun een stoel met democratisch design

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore