Tech

Rotterdamse startup bezorgt boodschappen binnen 2 uur

03 november 2014 14:17 Aangepast: 28 april 2018 05:12

<p><strong>Ubermart gaat voor je naar de supermarkt en belooft binnen 2 uur te bezorgen. </strong></p><p></p>

Sinds maandagochtend is de startup Ubermart live in Rotterdam en omgeving. Personal shoppers brengen je boodschappen van de lokale supers naar je huis binnen 2 uur nadat je bestelling binnenkwam. Daarmee is het een sneller alternatief voor de bezorgdienst van Albert Heijn, die niet op dezelfde dag levert.

Tijd is geld

De dienst is vooral gericht op mensen voor wie 'tijd geld is'. Je bespaart moeite en tijd maar betaalt daar wel voor: 20 tot 25 procent extra bovenop elk product. Het minimale bestelbedrag is 20 euro, boven de 60 euro is bezorging gratis, anders kost dat 4,99 euro. Het assortiment op de site en app bestaat uit de ruim 20.000 producten van AH. Bezorgen kan van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds.

Ubermart laat ook iedereen die aan enkele voorwaarden doet werken als 'personal shopper' voor een uurloon tot 15 euro per uur. Voorlopig moeten die personal shoppers het bedrag tijdens het boodschappen doen nog voorschieten.

Droom: landelijk

Ubermart is gestart door de 25-jarige Narek Aramjan en hij zegt voorlopig samen met zijn moeder, twee broers en een goede vriend de boodschappen te doen. Aramjan droomt uiteindelijk van een 'landelijke dekking'.

Vanwege de extra kosten lijkt Ubermart voorlopig nog geen dienst voor de gewone man. Maar er zijn vast situaties waarin een snelle bezorgdienst voor boodschappen best handig kan zijn. Weet iedereen die wel eens ziek op bed heeft gelegen en daardoor met een lege koelkast kampte...

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van