Tech

Nu beschikbaar: de telefoon die je nooit stoort

18 december 2014 11:51 Aangepast: 28 april 2018 04:41

<p><strong>NoPhone heeft nooit een lege accu, vraagt niet om irritante updates, is stootvast en waterdicht. NoPhone is nu te koop.</strong></p><p dir="ltr"><span></span></p>

NoPhone is een telefoon die je in contact brengt met de echte wereld. Hij verprutst niet je dates zoals je huidige smartphone, hij leidt je niet af bij een concert of tijdens de film. Gebruiker Whitney zegt dat haar oogcontact met 73 procent verbeterd is, David slaapt veel rustiger met deze smartphone in zijn hand. Wat begon als een Kickstarter campagne, heeft met ruim 3 maal zoveel steun als nodig gezorgd dat NoPhone nu te koop is.

De dunne, lichte en compleet technologieloze telefoon is een surrogaat voor je smartphone. Het 3D geprinte blokje strak en koud plastic biedt je het rustgevende gevoel van een smartphone in je hand, zonder dat het jou of je omgeving kan storen bij het echte leven. Oppakken en vasthouden, dat is alles wat je met NoPhone kan doen. Hoewel, met de selfie-upgrade kun je real-time selfies delen met je vrienden. Mits ze achter je staan.

Van Gould, Ingmar Larsen en Ben Langeveld bedachten de NoPhone als persoonlijke satire. De grootste grap was dat mensen om hun heen daadwerkelijk geld over hadden voor hun kritiek in plastic. Dus is NoPhone te koop voor 12 dollar. Via diensten als US Unlocked kun je in Amerika bestellen.

Ieder jaar duiken voor Kerst (de tijd van overvloed) producten op die streven naar het grote niets. Voor mensen die niets nodig hebben of niets willen. NoPhone is de nieuwste, voorafgegaan door Nothing - een zwart blokje als tastbare trofee voor alles wat je al hebt - en het parfum Helvetica dat ruikt naar niets. Deze 2 minuten niets zijn gratis, doe er wat moois mee.

Lees ook:

Geef eens niets cadeau

Geef twee keer niets cadeau


Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van