Tech

Facebook-meute maakt van Huishoudbeurs een feestje

08 januari 2015 12:37 Aangepast: 28 april 2018 04:10

<p><strong>Duizenden Facebookers trollen de eventpage van de Huishoudbeurs: 'Dreft Punk' treedt op en bij wiens moeder is de afterparty?</strong></p>

Honderden berichten over dj-sets van 'Paul Antikalkbrenner' en 'Joris Voornuis', waarschuwingen voor ongeteste vaatwaspillen, afterparty's bij moeders thuis, etc. De Facebook-page van de Huishoudbeurs 2015 is sinds woensdag overspoeld door trollen, die hét huisvrouwenevenement van het jaar omtoveren tot een technofeest. Zie zien we 'Dreft Punk' op zijn gasfornuis en is er een hele lijst met vragen over het event.

Inmiddels hebben zevenduizend mensen zich aangemeld op de pagina. De organisatie van de Huishoudbeurs, vanaf 21 februari in de RAI, lijkt het sportief op te vatten en belooft 'VIP-kaarten voor de beste grap'.

Overigens Facebook greep wel in, mogelijk om te voorkomen dat dit in het echt een soort Project X wordt. Je kan momenteel niet meer zien hoeveel mensen er komen en wie van je vrienden aanwezig zijn. Een Utrechtse bar haakte in met een Huishoudbeurs Pre-party, waar al 1300 man zich voor heeft aangemeld.

Tot slot, de 'timetable' van Huishoudbeurs 2015:


Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van