Tech

Met deze stick maak je de beste selfies van je achterwerk

08 januari 2015 19:12 Aangepast: 28 april 2018 04:10

<p><strong>Dit is de Belfie, een selfiestick die speciaal is gemaakt om kiekjes van je kont mee te schieten. Ideaal voor Kim Kardashian en soortgelijken.</strong></p><p><strong></strong></p>

Na de beste selfie-smartphones, selfie-apps en een selfieflitser zijn we officieel fan van de selfie. Maar de selfiestok? Daar is nog niet iedereen zo positief over. Bram vroeg zich enkele maanden geleden af hoe we in van die selfiestokken af komen? Nou, dat gaat wat lastiger dan gedacht. En al helemaal als de selfiestok nu ook is aangepast om specifiek selfies van je achterwerk te maken. Of dat nu wel of niet onder de term 'selfie' valt.

Kim Kardashian was één van de eerste selfieliefhebbers die een foto schoot van zichzelf én haar grote achterwerk. Die bekende foto is inmiddels al vijftien maanden oud, en volgens de mensen achter Belfie is het tijd voor een nieuwe revolutie in de wereld van mensen die selfies maken van hun achterste. De Belfie is een selfiestick met een knik die je precies kunt buigen om een goede selfie van zowel je hoofd als je kont te maken.

Een selfie met de Belfie maken gaat via bluetooth. Je verbindt je smartphone met de stick, plaatst 'm in de houder en drukt op de rode knop aan de onderzijde van de Belfie. Vervolgens wordt er automatisch een foto geschoten. "We merkten een enorme toename van butt selfies, dus we besloten om een apparaat te ontwikkelen om mensen hiermee te helpen", aldus Kevin Deegan van On.com, het bedrijf achter de Belfie.

De Belfie is te bestellen voor een adviesprijs van 79,99 dollar. Het apparaat is op dit moment uitverkocht, maar je kunt jezelf wel aanmelden voor de e-maillijst. Dan krijg je een bericht als je 'm kunt bestellen. En mocht je de Belfie niets vinden: 2015 wordt het jaar dat we selfies met drones gaan maken. Ofwel: dronies.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore