Tech

Tip: gratis film huren voor mensen met een Chromecast

25 maart 2015 19:07 Aangepast: 28 april 2018 03:09

<p><strong>Een leuke geste van Google voor Chromecast-bezitters: zij mogen een gratis film huren en naar hun tv streamen.</strong></p><p></p>

Chromecast-bezitters hebben het maar goed. Niet alleen hebben zij één van de tofste gadgets van de afgelopen twee jaar in huis, ze kregen ook al eerder 90 dagen gratis een premium-abonnement op Googles muziekdienst Play Muziek. De internetgigant brengt opnieuw één van zijn diensten onder de aandacht bij Chromecast-eigenaren, door hen gratis een film via Play Films te laten huren.

Chromecast-bezitters kunnen de gratis film via deze pagina verkrijgen. Je moet dan wel Chrome gebruiken en de Chromecast-plugin hebben geïnstalleerd. Vervolgens kies je de betrreffende Chromecast uit en kunt dan de gratis film selecteren. Als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van de 90 dagen Play Muziek, kun je deze aanbieding ook verzilveren. Daarnaast laat Google je ook de hd-versie van een film huren, die meestal 4,99 euro kost.

Mocht je op dit moment geen leuke film zien in Play Films: niet getreurd, je kunt tot 19 april 2016 de aanbieding inwisselen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore