Tech

Voor erg luie mensen: app dit nummer en krijg wat je wilt

14 april 2015 11:00 Aangepast: 28 april 2018 02:38

<p><strong>De ideale dienst voor luie mensen is er nu ook in Nederland. Stuur een berichtje naar Manus en je krijgt wat je wilt.</strong></p><p></p>

Manus heeft schaamteloos een briljant concept gekopieerd; je sms't een nummer met een opdracht en zij voeren het uit. De originele dienst met dit concept, Magic - bekijk ook deze geweldige video -, is enorm populair in de Verenigde Staten en sinds kort is er ook een Nederlandse versie, genaamd Manus.

Manus kun je via WhatsApp of Telegram een berichtje sturen om iets te krijgen. "We staan in contact met bezorgers, winkels, restaurants en leveranciers zodat jij alleen maar een wens hoeft te uiten om hem te zien uitkomen, zonder enig gedoe aan jouw kant", aldus de dienst op zijn website. Een paar koude biertjes, verse nacho's en een pakje sigaretten? Vraag het aan Manus, die het verzamelt en langs komt brengen.

Vragen aan Manus is altijd gratis, waarna Manus je een prijsopgave geeft waarmee je akkoord kunt gaan. Betalingen gaan vervolgens via iDeal, Paypal of bitcoin. Mijn bestelling heeft Manus helaas niet kunnen uitvoeren, maar ik sla direct zijn nummer op als ik nog eens in zo'n luie bui ben als vandaag. Volgende keer wel wat sneller reageren, Manus.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van