Tech

Je WhatsApp-gesprek in boekvorm met Nederlandse AppBook

16 april 2015 14:01 Aangepast: 28 april 2018 02:38

<p><strong>AppBook is het HEMA-fotoalbum voor je WhatsApp-gesprekken. Inclusief foto’s en videostills.</strong></p>

Je hebt zo van die gesprekken die publicatiewaardig zijn. Dat vind je in ieder geval zelf. Maar een uitgever is waarschijnlijk moeilijk te vinden voor elke hersenspinsel die jij met je vriend deelt (of jullie moet Carice en Halina zijn). Maar treur niet langer: je kan nu je gesprekken laten printen via WhatsAppBook.com.

Liefdes-cadeau
Bedenker Manuel Lokin wilde als cadeau aan zijn vriendin de sms’jes van het begin van hun relatie printen, vertelt hij tegen de Amsterdamse Uitkrant. “Je las precies hoe we zo nonchalant mogelijk probeerden over te komen, terwijl je natuurlijk uren had nagedacht over elk bericht.”

Het leverde een hoop papierwerk, maar niet het gewenste resultaat op, maar het idee is nooit meer weggegaan.

Het werkt simpel. WhatsApp heeft de mogelijkheid om het gesprek inclusief afbeeldingen te mailen naar submit@whatsappbook.com. Deze site stuurt je dan direct inloggegevens waar je als een soort HEMA-fotoboek je WhatsAppBookje op kan gaan maken. Voor zo’n 20 euro heb je 100 pagina’s aan je eigen pure poezië. Dan kan je je liefdeshistorie lekker met je vriendin op de bank doornemen.

Niet de enige
Overigens is Manuel Lokin niet de enige die op dit plan kwam. Internationaal zijn er tal van spelers die op hun eigen manier WhatsApp-gesprekken omzetten in een boek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van