Tech

Zo kijk je samen tegelijk Netflix op afstand

28 juli 2015 08:18 Aangepast: 28 april 2018 00:34

<p><strong>Showgoers is een Chrome-extensie waarmee je samen tegelijk naar Netflix kijkt, zonder dat je naast elkaar zit.</strong></p><p></p>

Wat als je een film wil kijken met een maat, maar jullie wonen net iets te ver bij elkaar vandaan om er naartoe te fietsen. Bovendien regent het. Afblazen die filmavond? Dankzij Showgoers hoeft dat niet.

Dit is een extensie voor de Chrome-browser waarmee je samen tegelijk naar Netflix kijkt. Installeer Showgoers allebei en als de één een serie of film heeft gevonden, klik je op de 3d-bril bovenin beeld. Je kopieert de url en stuurt 'm naar de ander, want daarmee start je een nieuwe sync-sessie.

Alles tegelijk

Als de ander op de link heeft geklikt, worden jullie Netflix-spelers automatisch online gesynchroniseerd. Dat gaat verder dan allebei op hetzelfde moment op play klikken, want als iemand hem op pauze zet (even wat popcorn halen), gebeurt dat bij de ander ook. Even een grappig stukje terugspoelen? Gebeurt bij de ander ook.

Het lijkt wel ouderwets samen op de bank naar een film kijken, maar dan op afstand. En zonder bakkeleien over de beste zitplek.

Lees ook:

Top 10: De beste extensies voor Google Chrome

Netflix, je bent tof, maar dit kan beter

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van