Tech

Vandaag en morgen: festival Uprise met 200 startups

25 september 2015 11:01 Aangepast: 27 april 2018 23:01

<p><strong>Vandaag en morgen is het Uprise Festival in de NSDM in Amsterdam. Bomvol startups voor het hele gezin.</strong></p>

Een oude scheepswerf en dan vol met jonge (voornamelijk Nederlandse) bedrijven, lezingen en de welbekende 'dingen om te doen'. Dat is in een notendop Uprise Festival, dat vandaag en morgen plaatsvindt op de NDSM in Amsterdam-Noord.

Lanceringen

En veel startups pakken de gelegenheid aan om hun nieuwe product te lanceren. Slimmer shoppen doe je vanaf vandaag met Pricepin. Het is een combinatie van Pinterest en online prijsvergelijkers: daalt de prijs van een bepaald product onder een door jou vastgesteld bedrag, dan krijg je een melding. Zowel voor in de webbrowser, als op Android en iOS

Een andere lancering is de API van myTomorrows. MyTomorrows volgt de ontwikkeling van medicijnen zodat patiënten en hun arts weten welke geneesmiddelen er zijn, maar nog niet geregistreerd staan. Ontwikkelaars kunnen nu met deze zeer waardevolle informatie van myTomorrows aan de slag.

Activiteiten

Verder is er zo'n 56 uur aan workshops, verschillende wedstrijden en dus vooral 200 internationale startups. En natuurlijk mag je op de markt lekker overal met je vingers aanzitten. Ook om je neefje of dochter mee naar toe te nemen. Een kaartje kost 15 euro per dag.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van