Tech

Nu op Kickstarter: een elegante oplossing tegen snurken

23 oktober 2015 09:12 Aangepast: 27 april 2018 21:59

<p><strong>Op Kickstarter kun je nu een stijlvolle anti-snurkgadget bestellen. Handig voor jou en vooral voor de mensen om je heen.</strong></p>&#13;

Producten tegen snurken zijn er al in overvloed, maar die zijn lang niet zo elegant en simpel als Nora. Nora bestaat uit twee delen: een opblaasbaar luchtkussen en ronde afstandsbediening voor op je nachtkastje. Het luchtkussen leg je onder je gewone hoofdkussen en voordat je gaat slapen activeer je Nora via de afstandsbediening.

Als je begint te snurken blaast Nora lucht in of uit het luchtkussen, waardoor je hoofd beweegt. Deze beweging stimuleert de spieren rond je luchtwegen die ervoor zorgen dat je snurkt. Met de bijbehorende app kun je je slaap- en snurkpatronen monitoren. Zo laat je je betere helft ook lekker slapen.

Nora is op Kickstarter verkrijgbaar vanaf 239 dollar en zal rond mei 2016 op te markt komen vanaf 299 dollar. Of Nora ook in Nederland verschijnt is niet bekend. De makers verschepen hun product maar naar 'enkele landen' en het is niet duidelijk of Nederland daar bij zit.

Lees ook:

Sense is de mooiste slaapscanner ooit

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van