Tech

Top 16: nieuwe Star Wars-swag

02 november 2015 16:33 Aangepast: 27 april 2018 21:28

<p><strong>De hype rond 'Star Wars: The Force Awakens' komt op gang. Met een hele stroom nieuwe Star Wars-producten. Een selectie van de tofste dingen.</strong></p><p></p>

Drones

De X-Wing Starfighter en de Millennium Falcon als drone, wie wil dat nou niet hebben? R2-D2 bestuurt de X-Wing. Air Hogs heeft nog meer Star Wars gerelateerde toys. Zoals een speeder bike, X-34 Landspeeder en zero-gravity X-Wing en Tie Fighter. Onder andere te koop op Amazon vanaf 35 dollar tot 110 dollar.

drones star wars

R2D2-koelkast

Die je zelf kunt besturen! Er passen maar 6 biertjes in, maar het zeker een bijzondere koelkast om te laten zien. Helaas kost het ook wat: omgerekend 8100 euro. Hier kun je hem kopen.

r2d2 koelkast

Stormtrooper-helm

De Stormtrooper-helm van Anovos is een exacte replica. Hij is gebaseerd op originele schetsen en ontwerpen. Voor 250 dollar kun je hem nu bestellen. In januari 2016 wordt hij geleverd. Helaas is hij niet geschikt voor op de weg.

stormtrooper helm

Sieradencollectie van Justin Davis

Een Stormtrooper of Darth Vader om je nek of vinger. Justin Davis heeft verschillende versies gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Ook Wookiee, C-3PO en R2D2 kun je dragen. Het kost wel wat: van 1000 tot 10.000 euro. In november zijn de sierraden beschikbaar.

justin davis ring

Miniatuur First Order-flametrooper

De makers, Hot Toys, hebben al meerdere film-miniatuurtjes gemaakt. De collectibles tonen veel detail, net als deze Flametrooper. Jammer dat er geen echt vuur uit de Flametrooper komt.

flametrooper toy


Adidas-sneakers

De populaire ZX Flux, Superstar en Tubular Runner hebben een nieuw jasje. De Tubular Runner is duidelijk geïnspireerd op de Stormtrooper en de Superstar presenteert de cast aan de zijkant. En de eventuele non-Star Wars fans kunnen genieten van vlammen op de ZX Flux. Je kunt ze kopen bij Oness. Adidas Nederland biedt overigens nog meer Star Wars-schoenen, ook voor de kids.

adidas star wars

'Where is Waldo' meets Star Wars

De Chewbacca wordt gezocht en jij moet hem vinden. Egmont’s Books heeft "Where’s the Wookiee" uitgebracht. Het boek heeft 40 pagina’s met illustraties van Ulises Farinas. Je kan hem vinden op Amazon.

where's wookiee


R2D2-Prullenbak

Het vuil weggooien wordt leuk met deze prullenbak. Je stapt op de middelste voet van R2D2 en zijn hoofd swingt open. R2D2 is groot genoeg voor 36 liter afval. Je kunt hem kopen bij Thinkgeek.com voor 130 dollar.

r2d2 prullenbak

Porter-tassen

Porter komt met twee nieuwe sets holiday-bags: wit en zwart. Beide tassen hebben een patroon met verschillende karakters en spaceships uit de films. De sets bestaan uit een tote-bag in twee maten, een portemonnee, een muntentasje en een kleine toilettas. Vanaf 4 december is de collectie beschikbaar online en in-store bij Disney.

porter star wars

Wollen dekens van Pendleton

Pendleton komt met vier verschillende dekens van 249 dollar. Ze zijn geïnspireerd op de klassieke trilogie, plus de aankomende film. Je moet wel snel zijn, want er zijn maar 1977 stuks beschikbaar per ontwerp.

dekens pendleton

Luxe pennen van Cross

Schrijf nu met een Stormtrooper, Darth Vader of met C-3PO. De pennen zijn gemaakt door Cross, het oudste bedrijf van Amerika dat schrijfwaren maakt van hoge kwaliteit. Je betaalt er ook wel wat voor: 375 euro voor een balpen en 475 euro voor een vulpen. In totaal zijn er maar 1977 exemplaren gemaakt van elk ontwerp.

pennen

Schattige BB8-toy

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Dit schattige robotje van Sphero bestuur je met je telefoon via Bluetooth. Hij rijdt hier op de redactie ook al een paar weken rond. In Nederland kun je hem kopen voor 169 euro, bijvoorbeeld bij de Cool Blue.

Zie ook: Eerste indruk BB-8

bb8

Speciale editie Moleskine-notitieblokjes

Moleskine komt met twee verschillende versies: een witte variant met een Stormtrooper voorop en een zwarte met Kylo Ren. En helemaal vet, de notitieblokjes komen met een template voor het maken van een papieren X-Wing Starfighter. Daarnaast krijg je ook een set stickers er bij. Voor 22,90 euro kun je ze kopen. Past goed bij je Star Wars pennen van Cross.

moleskine special edition

Update van de LEGO Falcon

De nieuwe Falcon van LEGO heeft meer details en functies. De cockpit kan losgekoppeld worden en er passen twee figuren in. Boven en onder zitten twee roterende laserkanonnen. Ook de binnenkant ziet er een stuk gedetailleerder uit met een geheime kamer. Uiteraard komt deze Falcon ook met je favoriete karakters, inclusief wapens: Han Solo, Rey, Chewbacca, Finn, Tasu Leech, Kanjiclub Gangmember en een kleine BB-8. Voor 160 euro heb je er eentje.

lego falcon

Armbanden

JAM HOME MADE heeft Master Yoda lightsaber-armbanden en ringen. Ook komt dit Japans accessoire bedrijf met hangers die de lightsaber handvatten symboliseren van Luke, Darth Vader en een Stormtrooper. Daarnaast biedt JAM HOME MADE drie armbanden met ronde kralen, die de droids representeren. Als laatste heeft dit bedrijf ook een leren portemonnee met The Dark Side patroon. Je kunt ze hier kopen.

sierraden

Douchen in de tranen van Darth Vader

De douchekop van Oxygenics komt in twee varianten: Darth Vader en R2-D2. De Darth Vader-variant is veruit de opvallendste, omdat de stralen onder andere uit zijn ogen kunnen komen. De douchekop kost 29 euro, de R2-D2-versie 24 euro.

darth vader douchekop

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van