Tech

'Apple kondigt Apple Watch 2 en iPhone 6C in maart aan'

08 december 2015 22:11 Aangepast: 27 april 2018 20:26

<p><strong>Apple zou tijdens een evenement in maart de Apple Watch 2 en een 4 inch iPhone 6C aankondigen.</strong></p>&#13;

Dat meldt Mark Gurman van 9to5Mac, die wel vaker betrouwbare informatie over Apple heeft. Volgens Gurman werkt Apple al sinds voor de introductie van de huidige Apple Watch aan een nieuw model. Die Apple Watch 2 zou na een presentatie in maart dan vervolgens in april in de winkels liggen, ongeveer een jaar na de verkoopstart van het huidige model.

Welke vernieuwingen de Apple Watch 2 heeft, is nog niet bekend. 9to5Mac meldde eerder dat Apple werkte aan een camera voor in zijn horloge, verbeterde draadloze mogelijkheden, een slaapmeter en extra gezondheidssensoren. Welke van die vermeende nieuwe functies de uiteindelijke Apple Watch 2 zullen halen, is niet bekend.

Daarnaast zou Apple tijdens het evenement in maart de iPhone 6C aankondigen. Die opvolger van de iPhone 5C zou weer een 4 inch scherm krijgen, omdat er in het huidige aanbod van 4,7 en 5,5 inch iPhones vraag zou zijn naar een kleiner model. Het toestel zou mogelijk dezelfde 8 megapixelcamera als de iPhone 5S krijgen, en dezelfde A9-chip als de iPhone 6S. Wat voor soort behuizing, plastic of aluminium, is nog niet bekend.

Lees ook:

'Koptelefooningang sneuvelt in volgende iPhone'

'iPhone 7 krijgt mogelijk usb-c en draadloos opladen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van