Tech

Traktor DJ

10 juli 2013 08:32 Aangepast: 27 april 2018 13:14

<p><strong>Tijdelijk gratis: ultieme DJ tool voor je iPhone of iPad.</strong></p>

Apple's Appstore bestaat vijf jaar en viert dat met een aantal gratis games en apps, waar Traktor DJ er een van is. Dat kan, zeker voor de iPadversie, een hoop voordeel opleveren. Die kost normaal bijna 16 euro. De iPhone-versie die hier besproken wordt kost normaal €4,49, dus doe er je voordeel mee.

Maak van elk moment een feestje met Traktor DJ, gewoon vanaf je iPhone. Je mixt met het grootste gemak feilloos tracks aan elkaar met behulp van alle tools die een DJ zich kan wensen. Loopjes, geluidseffecten; Traktor DJ kan het allemaal. Alle functies zijn met aanraken en vegen te bedienen, na het bekijken van een korte tutorial kun je meteen beginnen met mixen.

Je hebt twee decks waarmee je kan mixen, de app geeft aan welke toonsoort en BPM een nummer is. Daarmee wordt het makkelijk om bij elkaar passende nummers te vinden om die vervolgens door elkaar te mixen. De app synchroniseert de tracks automatisch, je sleept simpelweg iets op het deck en Traktor doet de rest. Een kind kan de was doen.

Download Traktor DJ voor iPhone of iPad(gratis)

Ook gratis:
De andere tijdelijk gratis apps en games zijn: Barefoot World Atlas, Day One, How To Cook Everything, Over, Infinity Blade 2, Badland, Superbrothers: Sword and Sorcery, Tiny Wings en Where's my water.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van