Tech

Samsungs Galaxy S7 en S7 Edge mogelijk gelekt

09 februari 2016 10:55 Aangepast: 27 april 2018 11:10

Foto's tonen de vermeende Galaxy S7 en S7 Edge, met redelijk vertrouwd ontwerp maar plattere camera.

Samsungs nieuwe Galaxy S7 en S7 Edge worden naar verwachting nog deze maand onthuld, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Dat betekent dat er waarschijnlijk al wat testmodellen circuleren. Foto’s van die toestellen zijn nu online gekomen.

Zo toont het Vietnamese reviewdao.vn een foto van de wat achterkant van de Galaxy S7 zou zijn. Die lijkt behoorlijk op de achterkant van de Galaxy S6, maar dan zonder dat de cameralens een stukje uitsteekt.

Een gebruiker op het Chinese Weibo laat ondertussen de vermeende voorkant van de Galaxy S7 Edge zien. Uiteraard met rond aflopende schermranden, die dit keer ook op de achterkant terugkomen. Vooral de bovenkant is anders dan bij Samsung-toestellen van de afgelopen jaren.

Strakker ontwerp

De kenmerkende zilveren speakergrille heeft plaatsgemaakt voor een geheel zwart exemplaar. Bovendien staat er geen ‘Samsung’ in reflecterende letters op de voorkant. Dat geeft het toestel een veel strakkere aanblik, en het zou voor het eerst zijn dat Samsung van die gewoonte van merkvoering afstapt.

De Vietnamese site claimt overigens dat de camera van de Galaxy S7 er een met 12 megapixels is, een stap terug van de 16 megapixels van de Galaxy S6. Dat lijkt onwaarschijnlijk, maar het gaat nog om een gerucht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van