Tech

Eerste gameplay-beelden van Call of Duty: Modern Warfare Remastered

15 juli 2016 17:38 Aangepast: 27 april 2018 06:32

Bij de luxe versies van schietspel Call of Duty zit dit jaar als bonus de HD-remaster van Call of Duty: Modern Warfare. Daar zijn nu de eerste beelden van te zien.

Ondanks dat sommige gamers zeggen dat ze Call of Duty-moe zijn, verkoopt de franchise ieder jaar weer vele miljoenen exemplaren. De verwachtingen voor Call of Duty: Infinite Warfare die 4 november verschijnt, zijn dan ook niet minder dan hooggespannen waarbij opnieuw voor een moderne/ sciencefiction aanpak gekozen wordt. Om de twijfelaars over de streep te trekken, heeft uitgever Activision een slimmigheidje bedacht: Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Deze klassieker, feitelijk Call of Duty 4, was toentertijd de eerste game die het Tweede Wereldoorlog-decor verruilde voor een hedendaagse oorlogssetting. De game wordt door velen nog altijd gezien als een van de beste uit de reeks.  

Call of Duty: Modern Warfare Remastered komt als bonus bij de Legacy Edition, Digital Legacy Edition, Digital Deluxe Edition en Legacy Pro Edition van Call of Duty: Infinite Warfare.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore