Tech

Bright TV: David Pogue over AirPods en usb-c

12 september 2016 15:59 Aangepast: 27 april 2018 05:30

We spraken de bekende techcolumnist David Pogue na het Apple-event over de AirPods, smartphones en usb-c, of zoals hij het noemt de 'Jesus-jack'.

Na de onthulling van de iPhone 7 in San Francisco spraken we tech-columnist David Pogue. Jarenlang schreef hij voor The New York Times, intussen zit hij bij Yahoo Tech. Pogue stapt - net als wij - vrij makkelijk over de ontbrekende koptelefoon-ingang in de iPhone 7 heen, maar staat langer stil bij het ontbreken van usb-c. "Ik ben 's werelds grootste fan van usb-c. Je kunt er mee opladen en er gaat audio, video en data doorheen, de plug is stevig en het maakt niet uit hoe je hem er in steekt: dit is de Jesus-plug." Pogue hoopt dat Apple zijn eigen Lightning-poort ook inwisselt voor usb-c. "Het feit dat Apple nog vastzit aan de Lightning-aansluiting, wat eigenlijk precies hetzelfde is maar dan van Apple, doet me echt pijn." Lees hierover ook ons artikel in Bright Ideas

Apple-event in Bright TV vanavond

Kijk vanavond naar Bright TV op RTL Z (22:00) en RTL 7 (24:00) voor onze reportage over het Apple-event, met onder meer comedian Stephen Fry. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal voor het bonusmateriaal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van