Tech

Apple Music wordt goedkoper voor Nederlandse studenten

30 november 2016 09:16 Aangepast: 27 april 2018 03:26

Een abonnement op Apple Music kost nog maar 5 euro per maand voor Nederlandse en Belgische studenten.

Apple brengt zijn goedkopere versie van zijn muziekdienst naar Nederland, meldt MacRumors. In totaal zijn er 25 landen bijgekomen waar studenten van de lage prijs kunnen profiteren voor een abonnement. In plaats van 9,99 euro per maand betalen zij 4,99 euro per maand. De student moet ingeschreven staan bij een hogeschool of universiteit om van het aanbod gebruik te maken. Op dit moment staat de studentversie nog niet op de Nederlandse site van Apple.

De korting voor studenten was al beschikbaar in een aantal landen, waaronder de VS en Duitsland, maar nu is het studentenabonnement in totaal in 32 landen beschikbaar. Voor mensen die niet langer studeren of die langer dan 48 maanden van het studentenabonnement gebruikmaken, zal de dienst het abonnement overzetten naar een volledig geprijsde variant.

Naast het abonnement voor studenten en de volledige prijs heeft Apple ook een familieabonnement. Daarmee betaal je 14,99 euro per maand voor maximaal zes personen. Spotify biedt nog geen studentenaanbieding in Nederland, in de VS gebeurt dat al wel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore