Tech

Kijk Bright TV terug: Netflix-baas en Klaas van Kruistum

07 maart 2017 14:49 Aangepast: 27 april 2018 00:51

We spraken Netflix-baas Reed Hastings over mobiel series kijken en presentator Klaas van Kruistum over zijn fotografie.

Kijk de uitzending terug via RTL XL.

Merijn sprak met Netflix-ceo Reed Hastings, onder meer over hoe Netflix mobiel kijken van series aantrekkelijker wil maken. Kijk het hele item hieronder:

Bekende Nerd: Klaas van Kruistum

In de rubriek Bekende Nerd gaat we langs bij Klaas van Kruistum, presentator van Zapplive en De Rekenkamer. Ook was hij vorig jaar de mol in Wie Is De Mol? Zijn hobby is fotografie en hij werkt aan een serie portretten van YouTube-helden.

Game-sound en roei-gadget

Bram praat in zijn vlog met een sound-engineer van de populaire Nederlandse Playstation 4-game Horizon Zero Dawn. Ook praten we je bij over de plannen van de politieke partijen op het gebied van duurzaamheid. Erwin vat het samen in een 'groen kieskompas'.

In Fitgirl test Hannelore dit keer een roei-gadget. En in de serie Smart Home vertelt Erwin wat volgens hem de beste oplossing is om slimme apparaten in huis aan te sturen. 

Zelf Doen: Bluetooth-rupswagen

David knutselt in de rubriek Zelf Doen aan een eigen rupswagen die hij via Bluetooth kan besturen. Kijk hieronder het hele item en lees zijn toelichting.

In de serie Zelf Doen stort David zich op knutsel- en elektronica-projecten, in samenwerking met partner Conrad.nl.

Meer Bright TV

Kijk de Bright TV-uitzendingen terug via RTL XL. Geen item missen? Volg dan ons YouTube-kanaal, of like ons op Facebook.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van