Tech

Game-uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy verschijnt in augustus

11 april 2017 19:35 Aangepast: 26 april 2018 23:49

In een nieuwe stand-alone uitbreiding van Uncharted speel je met twee vrouwelijke hoofdrolspelers.

Uncharted 4 wist me vorig jaar doen huilen van geluk. Wat een waanzinnig actie-avontuur en een prachtig slot van de avonturen van mijn favoriete digitale schattenzoeker Nathan Drake. Maar gamestudio Naughty Dog is nog niet helemaal klaar met de serie, want 23 augustus verschijnt de stand-alone uitbreiding Uncharted: The Lost Legacy. In Amerika verschijnt de game een dagje eerder voor 40 dollar, dus de kans is groot dat deze waarschijnlijk digital-only uitgave ook hier een vergelijk prijskaartje in euro's zal kennen. 

In Uncharted: The Lost Legacy spelen we niet (!) met Nathan en Sully maar met Chloe Frazer en Nadine Ross. Chloe ken je waarschijnlijk wel uit Uncharted 2 en 3, maar was in deel vier afwezig. Nadine Ross was een van de kwelgeesten van Nathan in Uncharted 4, maar Shoreline, de organisatie waar Nadine voor werkte, is niet meer. De twee zijn tot elkaar veroordeeld en vormen een team, maar de liefde voor elkaar loopt nu ook weer niet over.

De game zal uiteraard korter duren dan Uncharted 4, maar de makers denken dat je al snel 10 uur kunt aantikken, of misschien nog wel langer. Een van de settings is in ieder geval India, en de dames zijn op zoek naar 'The Tusk of Ganesh'. Bekijk hieronder de nieuwe trailer:

Lees ook onze game-reviews

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van