Ga naar de inhoud
Tech

24 uur zonder smartphone op eiland bij Vinkeveen

Geen telefoon, geen wifi, alleen jij en de omgeving. Kun jij 24 uur zonder internet? Op dit eiland in de Vinkeveense plassen kom je er achter.

24 uur alleen op een eilandje. Een bootje brengt je er in drie kwartier naar toe, je smartphone geef je aan de schipper en krijg je pas 24 uur later als je wordt opgehaald terug. In de tussentijd ben je een heel etmaal alleen. Organisator Vrijhaven Zwier zorgt voor een mand met eten, een potkachel met hout en een hut met een schoon bed op een eiland in de Vinkeveense plassen. 24 uur alleen met je gedachten. Durf jij dat aan?

Een heel etmaal zonder prikkels, alleen jij en je gedachten. Even echt uit-tunen van alles. Dat ‘moet’ klinkt heerlijk, maar wat komt daarvoor in de plaats? Kun je jezelf werkelijk 24 uur bezighouden? Het kan confronterend zijn.

De mini-expeditie Robinson is een initiatief van Zwier, de vrijhaven van de stad. De vertreklocatie Haven Winkeloord in Vinkeveen, ligt op 15 minuten rijden buiten Amsterdam. Dichtbij de stad, dichtbij de natuur, maar vooral dichtbij jezelf. De vrijhaven biedt ruimte voor een persoonlijke retreat of een zakelijke sessie. De 24 uur zonder kost 155 euro.

 

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl