Ga naar de inhoud
Tech

McDonald's onderzoekt beledigende tweet naar Trump

Trump houdt van de burgers van de McDonald's. Beeld © Instagram

Donald Trump ontving vandaag een flinke sneer van één van zijn favoriete restaurants. McDonald's noemde hem in een tweet 'een walgelijk excuus voor een president'.

McDonald's zegt tegen RTL Z dat het account is gehackt en dat er een onderzoek wordt gestart naar wie de tweet heeft verstuurd.

De tweet luidde '@realDonaldTrump Je bent echt een walgelijk excuus voor een president en we hebben veel liever @BarackObama terug, ook heb je kleine handen'. Laatstgenoemde is een gevoelig puntje voor de president.

Duizend keer geretweet

De tweet werd in de korte tijd dat hij online stond erg vaak geretweet, totdat McDonald's de tweet na een uur verwijderde. Het bericht werd zelfs bovenaan het account vastgemaakt, zodat iedereen die het account bezocht direct de tweet te zien kreeg.

Thumbnail

Trump heeft nog niet gereageerd op de tweet van McDonald's, ondanks dat Twitter zijn favoriete platform is om met zijn publiek te communiceren.

Favoriet van Trump

McDonald's is één van de favorieten van Trump. Zo figureerde hij in 2002 in een reclame van de fastfoodketen en staat er een foto op Instagram waar hij een grote friet en hamburger in zijn privéjet verorbert. De burger en friet vormden zijn feestmaaltijd nadat hij werd verkozen tot presidentskandidaat voor de Republikeinen. 

Begin 2016 zei Trump tegen CNN dat hij enorm van McDonald's houdt. Zijn favoriete burgers zijn de Big Mac en een Quarter Pounder met kaas.

BRIGHT is verhuisd!

Voor alle nieuwe en oude content van Bright,
klik op de link.

Ga naar Bright.nl